Receive training recommendations that match your interests.

Select language
course

WhatsApp

LinkedIn

Facebook

Twitter

E-Mail

HACCP-Selbstkontrolle

Hotelis

HACCP-Selbstkontrolle

Overview

This profile is not up to date

Not up to date: Contact us for current info

1 Tag, von 08:30 Uhr bis 17:00 Uhr

Duration

Morges

Location

CHF 527.75

Cost

German

Language

Food service: Yes

Other degree

Degree type

More information

1

Programm

Kernthemen:

  • Beschreibung und Erklärung der Methode
  • Management und Kommunikation rund um das Thema
  • Überwachung der Anwendung der Selbstkontrolle
  • Gruppendynamik im Team
  • Motivations-Tools
2

Ziele

  • Sie verstehen die Zusammenhänge und den Hintergrund des Systems in seiner Gesamtheit.
  • Sie kennen die Verantwortlichkeiten Ihres Aufgabenbereichs im Rahmen der täglichen Umsetzung des Konzepts.
  • Sie besitzen den Schlüssel zum Erfolg, um Ihr Team auf diesen neuen Ansatz einzuschwören.
  • Sie können die erforderlichen Kontrollen standardisieren und ihre Durchführung delegieren.

3

Teilnehmende

  • Operativ Verantwortliche
  • Küchenchefs und Souschefs
  • Personen, die ein HACCP-Konzept in ihrem Unternehmen einführen wollen

4

Kursablauf

  • Thematische Überlegungen
  • Theoretische und praktische Beiträge
  • Übungen zur konkreten Umsetzung
  • Austausch von Erfahrungen

3 Steps to your further training

Fill out enquiry

Indicate your interests in the training you are looking for in just a few minutes.

1

Compare offers

Free, transparent and non-binding online comparison of offers for further education programmes. Receive free advice.

2

Book via eduwo

Secure and easy registration with eduwo. When you register through us, you benefit from cash-back of up to CHF 800.

3

Find the perfect match

Thanks for your interest, suitable courses are suggested and you can compare the offers directly with each other.