Receive training recommendations that match your interests.

Select language
course

WhatsApp

LinkedIn

Facebook

Twitter

E-Mail

Lebensmittelhygiene

Hotelis

Lebensmittelhygiene

Overview

This profile is not up to date

Not up to date: Contact us for current info

1 Tag, von 08:30 Uhr bis 17:00 Uhr

Duration

Morges

Location

CHF 527.75

Cost

French

Language

Food service: Yes

Other degree

Degree type

More information

1

Programm

Kernthemen:

  • Mikroorganismen in Restaurants
  • Bakterien aus der Nähe betrachtet
  • Persönliche Hygiene
  • Hände waschen und Handschuhe tragen
  • Gute Praktiken für die Hygiene in der Produktion
  • Lagerung von Nahrungsmitteln
  • Reinigung und Desinfektion
2

Ziele

  • Sie können Mikroorganismen identifizieren und die entsprechenden Risiken beherrschen.
  • Sie definieren einfache Massnahmen, die sich in Ihrem Unternehmen schnell umsetzen lassen.
  • Sie können die Sachverhalte erklären und Informationen an ihre Kollegen und Mitarbeiter weiterleiten.

3

Teilnehmende

  • Mitarbeiter in Küche und Service
  • Küchenhilfen
  • Köche
  • Küchenchefs
  • Manage

4

Kursablauf

Gruppenarbeit, individuelle Überlegungen und die Erfahrungen aller Beteiligten ermöglichen den gemeinsamen Umgang mit den in verschiedenen Situationen auftretenden Problemen.

3 Steps to your further training

Fill out enquiry

Indicate your interests in the training you are looking for in just a few minutes.

1

Compare offers

Free, transparent and non-binding online comparison of offers for further education programmes. Receive free advice.

2

Book via eduwo

Secure and easy registration with eduwo. When you register through us, you benefit from cash-back of up to CHF 800.

3

Find the perfect match

Thanks for your interest, suitable courses are suggested and you can compare the offers directly with each other.